Bachelor Babbels #10

Ha, lieve internetvrienden! Daar ben ik dan met de 10e editie van Bachelor Babbels. Hij liet even op zich wachten, maar je meid heeft een nieuwe baan, dus de tijd om mezelf van mijn reality-fix te voorzien is vanaf nu gelimiteerd. Geen zorgen, inmiddels ben ik weer bijgetrokken, bij gekeken en zit ik helemaal klaar om met jullie te roddelen over de 11e aflevering van de Bachelor. Vandaag krijgt iedereen hoog bezoek van mama’s en vriendinnen. Ik weet natuurlijk niet of ik het zo ver in het seizoen had geschopt, maar bij mij was het mijn zus geweest die mij en Tony op een date was komen vergezellen. Achteraf misschien maar goed dat dat niet is gebeurd, onze arme Bachelor had die temperament overload onmogelijk getrokken. Afijn, ik heb de aflevering inmiddels smakelijk verslonden en ik vond er natuurlijk weer het mijne van. Het enige wat mij nog rest is om jullie allemaal veel leesplezier te wensen, behalve de jongen die gisteravond verklaarde dat hij mijn vriendinnen superknap vond, maar hij toch voor mij zou gaan omdat hij meer op personality valt. Jij mag nog even in de hoek nadenken of dit nu per sé een handig compliment was om aan een groep 28-jarige singles te geven, goed? Goed. Gaan we:

  1. Ja, tra-nen natuurlijk bij de komst van alle mama’s en de vriendin van India. Ik, als zelfbenoemd emotioneel wrak, had niet voor mezelf ingestaan bij deze hereniging. Sterker nog, ik hou het nú al nauwelijks bij elkaar. Rick, verlos ons met een volgende activiteit.
  1. Wat is dit ineens voor juice? Julia heeft voor haar deelname aan het programma een aantal dates gehad waardoor de man van het uur nu twijfelt aan haar intenties? Jaaa Toon, jij bent ook een lekkere vent. Was jij niet degene met een hele verkering thuis in Nederland? Of heb ik dat gedroomd? Ook een beetje lullig om dat vlak voor één van de belangrijkste dates van het programma even casual in de groep te gooien trouwens. Mannen van Nederland, doe iets aan die onbeschrijflijk teleurstellende timing van jullie.
  1. Zullen we nog een rondje Bachelor Borrels erin gooien? Iets met iedere keer als Julia een vraag krijgt over kinderen? #leavejuliaalone
  1. “Hey, ik wil je moeder ontmoeten. Zullen we gaan schieten in de vrieskou?” Heeft nog nooit iemand gezegd in de geschiedenis van deze wereld. Komt er nog iets leuks achteraan? Nee? Oké dan.
  1. Ik weet dat het bij het programma hoort, maar waarom moeten deze vrouwen (en hun familie) zichzelf zo verkopen aan die man? Een Bentley gooit zichzelf toch ook niet in de uitverkoop? Iedereen weet dat je daar vier parels hebt zitten joh, geen stress.
  1. Wél wil ik even een superlike geven aan het moment dat de mama van Jolijn het vestje van de Bachelor om haar schouders krijgt. Hier was ik natuurlijk weer direct verliefd op geworden, puntje van aandacht misschien.
  1. Och och och, dat tegengas willen word ik ook altijd zo moe van. Totdat je ze roast over hun terugtrekkende haarlijn, dan is de wereld ineens te klein. Ik knal er even een gepaste tegeltjes wijsheid in: be careful what you wish for.
  1. Als Tony die arme Oriana er nog één keer inluist, ga ik protesteren. Godsamme, is dit nu helemaal een ding? Dat ze straks wint en hij dan iedere ochtend doet alsof hij weg is geslopen om vervolgens uit de kledingkast te springen met: “PRANK!!” Haha, hou effe op.
  1. Oké, I’m losing it bij de knuffel tussen India en de moeder van Oriana. Hoe lief je vriendinnen ook zijn, soms heb je gewoon even een moeder-knuffel nodig. Cue de ugly cry, ik schaam me nergens voor.
  1. Jongens, wat een tranentrekker deze aflevering! Je verliest toch ook gewoon je shit als je gedumpt wordt en je ziet vervolgens je moeder zitten. Voer mij maar af dan hoor. Ik bedoel als je dan toch gedumpt moet worden, dan toch liever in stilte, am i right?

Hoe gaan jullie na deze halve finale? Hadden jullie verwacht dat het tussen Julia en Oriana zou gaan? Ik had het natuurlijk weer fout, maar naar mij moet je eigenlijk gewoon ook niet luisteren. Ik roep gewoon zó veel dat ik toevallig soms gelijk heb, maar meestal ook eigenlijk gewoon niet. #lifehack

Ik kan in ieder geval niet wachten tot de volgende aflevering, waarin we ein-de-lijk gaan zien wie er met de laatste roos én met het hart van Tony vandoor gaat. Ik denk dat ik wel een idee heb, maar ik hou dit keer maar gewoon verstandig mijn mond. Ik zie jullie volgende week!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *