Bachelor Babbels #9

Quizvraag: wiens liefdesleven is op dit moment het meest nietszeggend, dat van mij of dat van onze Bachelor? Kan iemand me vertellen hoe we al 10 afleveringen onderweg zijn en we nauwelijks verder zijn gekomen dan de favoriete kleur van de bloedmooie deelnemers? Niet dat ik nu per sé de koningin van het liefdesspel ben, (ik zie mezelf tegenwoordig meer als de medium grappige voice-over die het script nog niet heeft gelezen) maar ik weet in ieder geval wel hoe ik iets meer informatie los kan peuteren bij een potentiële Mr. Single in the City. Nou, goed, voorlopig is die functie nog niet vervuld en kan ik me daarom volledig focussen op de romantiek in het leven van de Bachelor. Geen zorgen, ik hoor nu zelf ook hoe droevig dat klinkt, maar het is even niet anders. Begrijp me niet verkeerd, de regen geeft me altijd het gevoel dat ik zo snel mogelijk met iemand wil cocoonen, maar laat me tegelijkertijd ook vooral met rust, snap je? De balans is deze week dan ook makkelijk op te maken: ontwikkelingen in mijn eigen liefdesleven: 0. Appjes gestuurd die ik misschien beter niet had kunnen sturen: 2,5. Geconsumeerde glazen Pinot: +- 5 te veel. Afijn, maakt niet uit, komt in de beste gezinnen voor. Laten we het woord maar gauw geven aan Rick in het sprookjesachtige Kroatië, want shit’s about to go down. Aflevering 10, gaan we:

  1. Toni Sr. is in the building! Dit is toch gewoon verdorie te spannend. De laatste keer dat ik de ouders van een lief heb ontmoet is voor mij trouwens alweer 7 jaar en een paar coronakilo’s geleden, maar ik weet nog dat ik stond te knikken op mijn magere beentjes. Anyway, handen omhoog als je hoopt dat die man wat diepgang met zich mee heeft genomen.
  1. Vergeet diepgang, hij heeft iets beters meegenomen: BFF Carmen is namelijk ook in the house komt de boel even flink opschudden in Casa Rosa. Helemaal gezellig. Moet goed komen toch, vrouwen onder elkaar?
  1. FOUT! Niemand heeft me verteld dat we ineens in een aflevering van ‘Functioneringsgesprekken met Carmen’ zijn beland en I’m feeling uncomfy… “Wat zijn je slechte eigenschappen? Twee wil ik er horen!” Jeetje, kan iemand die meid even een glas wijn aanbieden? Relax, vriendin.
  1. Sorry, heeft Carmen het ook in zich om iemand het voordeel van de twijfel te geven? Ik vind het nogal wat om iemands intenties direct in twijfel te trekken. Al had het me bij nader inzien misschien een hele hoop ellende gescheeld als ik dat ook eens wat vaker had gedaan, maar kom op Car, girls support girls hoor. Puntenaftrek voor al je op niets gebaseerde vraagtekens.
  1. Ondertussen trekt Toni Sr. de entertainmentfactor van dit programma eigenhandig naar een nieuw niveau. “Maak je geen illusie, op het moment dat hij zijn tong in je oor gaat duwen, dit het goed. Daarvoor zegt het allemaal niéts.” Haha, heerlijk. Niet die tong trouwens, die mag je bij je houden, Toon.
  1. Ik ben na dit weekend niet per sé toe aan een nieuwe ronde van Bachelor Borrels, maar ik ga ‘m er toch ingooien: een rondje van de zaak iedere keer als Tony één van de meiden ‘schat’ of ‘lieverd’ noemt terwijl ze hun zin nog niet hebben afgemaakt.
  1. Oef, ik word altijd een beetje zenuwachtig bij het zien van de fysieke activiteiten in dit programma. Puur en alleen omdat ik mezelf er onvermijdelijk tussen blijf zetten en ik sterk het gevoel heb dat ik het hart van een man niet ga winnen met een potje boogschieten in een dinopark. Ik kan het mis hebben, maar ik hoop dat ik er nooit achter kom.
  1. Oké, nu moet ik het even voor Joy opnemen. Hoe kun je iemand nu afrekenen op het feit dat ze té goed praat? Ik weet niet of alle diepe vragen van onze hoofdpersoon er toevallig allemaal uit gemonteerd zijn, maar als ik het zo zie dan is een welbespraakte vrouw geen overbodige luxe in het leven van onze Bachelor. Maar goed, als hij dat niet wil, dan niet. Ik was ook met opgeheven hoofd de deur uitgelopen en had hem gecondoleerd met zijn verlies. De groeten.
  1. Tony: “Ik vind het leuk je te leren kennen.” Sarai: “Ja tuurlijk!” Haha, dit is een huishoudelijke mededeling: be more like Sarai.
  1. Verdorie jongens, we zijn er gewoon bijna doorheen. Ik gok dat de groep volgende week gehalveerd wordt en dat we dan éindelijk weten welke meiden er een plekje in de finale hebben weten te bemachtigen. Mijn gevoel zegt Julia en India, maar mijn gevoel heeft ook al drie keer gezegd dat ik de liefde van mijn leven heb ontmoet en we weten allemaal hoe dat is afgelopen. We gaan het meemaken, ik kan in ieder geval niet wachten!

Ik ben er volgende week weer met de een nieuwe life update en de een na laatste editie van de babbels! Zie je dan!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *