Bachelor Babbels #11

Bachelor fam, we made it. De. Fucking. FINALE. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik krijg hier meer hartkloppingen van dan wanneer een crush me appt of we even kunnen praten. Niet te doen. Maar in tegenstelling tot zo’n slecht nieuws gesprek, vind ik het niet heel erg om Tony te laten gaan. Toon, trek het je niet persoonlijk aan. Het ligt aan mij, niet aan jou. Ik heb gewoon het gevoel alsof we iets te veel van elkaar gezien hebben de afgelopen maanden. En hoewel ik echt wel zin heb om elke week even naar je te kijken, vergeet ik tussendoor ook heel snel weer dat je bestaat. Je brengt sensatie met je mee, natuurlijk. Maar ik mis het échte vuurwerk. Daarom is het goed dat we elkaar nu voor het laatst zien. Oké, misschien volgende week nog om het af te sluiten, dan is het écht klaar. Het was leuk zo lang het duurde, toch? Maar voordat onze wegen scheiden, moeten we natuurlijk eerst bespreken hoe Julia er met de laatste roos vandoor is gegaan. Ik weet het, normaal kijk ik met jullie mee, maar ik heb vast vooruitgekeken. En ik bedoel, hadden we deze niet allemaal van mijlenver aan zien komen? Dat dacht ik. Afijn, dat neemt niet weg dat ik natuurlijk weer genoeg te melden heb over de grande finale, dus we duiken er meteen in. Aflevering 12, komt ‘ie:

  1. Holy PDA. Lieve Toon, zullen we er een punt van maken om gewoon even niét in billen te bijten als je anderhalve dag later toch besluit om met de noorderzon te vertrekken? Just a thought.
  1. Dat hij niet voor Oriana kiest, weet op dit punt natuurlijk nog niemand. Ze trekt het idee van de date tussen hem en Julia dan ook slecht. Maar zeg nou zelf, zit je tegenwoordig niet altijd een beetje in je eigen soort Bachelor als je begint met daten? Je kan mij niet wijsmaken dat Joost van Tinder direct al zijn pijlen op mij gericht heeft vanaf het moment dat we oogcontact maken. Welkom in 20 – we houden voor de zekerheid nog even een paar lijntjes open – 21.
  1. Over daten anno 2021 gesproken: onze bachelor blíjft twijfelen aan Julia. Ugh, dat eeuwige getwijfel van de moderne man komt me ook mijn neus uit. Als je elkaar duidelijk al zó leuk vindt, ga er dan ook gewoon voor. Geen gezeik, grow as you go, en als het het dan toch niet blijkt te zijn, dan zie je dat dan wel weer. Je kunt beter spijt hebben van iets wat je wel hebt geprobeerd, dan van iets wat je niet hebt durven proberen, change my mind. *mic drop*
  1. Vertel me dat ik niet de enige ben die het niveau van spicy-ness niet zo goed trekt in dit soort programma’s. Noem het ongemak, noem het een vleugje jaloezie, maar ik kan niét kijken naar deze stomende jacuzzi-scène. Thank you, next.
  1. Ja. Dikke. Doei. Moeten die meiden nu allebei een heel slotpleidooi houden terwijl hij alláng weet wie er zonder roos naar huis gaat? Ik snap heel goed dat dit waanzinnig is voor het programma, maar flinke jongen die mij mijn hart zal zien uitstorten als de kans bestaat dat ik vanaf dat moment weer alleen slaap. Dat gezegd hebbende zit ik natuurlijk wel mijn tranen weg te slikken bij de speech van Oriana, dat begrijp je.
  1. Oké laat maar, de waterval is los. Wat weet ik goed hoe die meid zich voelt nadat ze gehoord heeft dat Tony niet met haar naar huis gaat. Ik voel die knoop in haar maag door het scherm heen en begrijp dat gekus en geknuffel van onze Bachelor ook niet zo goed. Laat dat meisje gewoon gaan. Dan kan ze even flink huilen, wijn drinken en na een gepaste rouwperiode je Instagram belachelijk maken met haar vriendinnen waarna je uiteindelijk een vage herinnering zal worden. Zo gaan die dingen. Flinke props voor haar trouwens hoor, ze pakt het héél chique op. Komt wel goed met die vrouw, zij verdient ook veel meer dan dat eeuwige gedraaikont.
  1. Julia trouwens ook, het lijkt wel alsof hij haar “kan ik je vertrouwen” limiet aan het uittesten is. Als je je dat nu nog steeds moet afvragen, dan is het misschien niet de vrouw die je mee naar huis moet nemen, vriend. Maar goed, laat mij maar lullen. Ik ben uiteindelijk ook maar een bloggende millennial die heel hard schreeuwt, maar eigenlijk ook niets weet.
  1. Tony denkt daar duidelijk anders over, en nog voordat hij de roos aan onze winnares kan overhandigen, vliegt ze hem in de armen. Wat een prachtig einde van het meest turbulente sprookje waar ik ooit getuige van heb mogen zijn. Ik betrap mezelf erop dat ik toch een beetje zit te glunderen op mijn ingezakte bank. Ja jongens, ik kan er niks aan doen, ik hou gewoon van de liefde.
  1. Ja. Nu heb ik dus heel veel vragen. Zijn ze nog samen? Hoe gaat het nu met Oriana? Wat is er waar van alle roddels die we ongetwijfeld allemaal in de wandelgangen hebben gehoord? Hebben de andere deelnemers inmiddels liefde gevonden en hoe kijken ze op hun avontuur terug?
  1. Ah, gelukkig. Na de laatste kus tussen Nederlands nieuwste power koppel klinkt de geruststellende stem van Wingman Rick: al mijn vragen worden beantwoord in de reünie van volgende week. Ik heb gehoord dat ‘ie héél juicy wordt, dus zullen we dan nog één keer hier afspreken om het af te leren? Gezellig!

Volgende week ben ik bij jullie terug met de aller-allerlaatste editie van Bachelor Babbels én een update over wat er dan met Single in the City gaat gebeuren. Die wil je niet missen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *