Bachelor Babbels #12

Attentie: wil degene die het script over mijn leven beheert éven dimmen? Hoe ben ik ineens vóór een eerste date al gedumpt? Dit moet een nieuw record zijn. Het zal mijn straf wel zijn voor het feit dat de groepsapp en ik een dag eerder in beraad zijn geweest over hoe ik zelf onder de afspraak uit zou kunnen komen. Ik zag het toch niet helemaal gebeuren met een man waarvan ik telkens vergat dat hij bestond totdat hij weer op mijn beeldscherm verscheen. Het feit dat ik nu licht beledigd ben dat hij me voor was, is dan ook totaal onterecht, maar niet minder voelbaar. Dat ik niet met jou op date wil is nog tot daaraan toe, maar dat je een date met míj niet ziet zitten? Onacceptabel. Nou, goed, je weet wat ze zeggen: gedeelde smart is halve smart. Ik had me dan ook geen beter moment kunnen bedenken om me in het gezelschap van 19 andere afgewezen vrouwen te begeven.

Of zijn het er toch 20? Ik heb namelijk een vaag vermoeden dat onze Bachelor er een klein potje van heeft gemaakt met de vrouw die er met de laatste roos vandoor is gegaan. Lieve vriendinnen, laten we niet langer in spanning blijven hangen. We gaan er nog één keer voor zitten: de laatste aflevering van ons favoriete programma. 3, 2, 1, go:

  1. Ik eindig het seizoen zoals ik hem begonnen ben: YES. QUEEN. Hoe zien deze vrouwen er constant zo beeldschoon uit? Ik blijf me verbazen over het feit dat er zo veel leuke, stijlvolle, intelligente single vrouwen in dit land rondlopen, tegenover ongeveer twee en een halve leuke single mannen. Waar gaat dit mis?
  1. Aaaargh, hadden de makers van deze uitzending niet even een trigger warning kunnen plaatsen voor de flashbacks van de cocktailparty’s? Ik. Kan. Dit. Niet. Aan. Toen niet, nu niet, nooit niet.
  1.  Heerlijk hoe deze aflevering binnen 0,3 seconden The Roast of Tony jr. is geworden. Ik vraag me driftig af of hij nu backstage opvangt dat er 16 vrouwen zijn die zijn zoen frequentie met een weekend carnaval vergelijken en het nu dus al een beetje in zijn broek doet voor zijn grote opkomst.
  1. Ik heb al jaren geen gebroken hart meer gehad, en als ik Oriana zo zie zitten dan wil ik dat ook nóóit meer laten gebeuren. Al is dat altijd wel een goede kick-start van je dieet. Hmm, oké, misschien nog één keer dan.

Maar even zonder gekkigheid: die vrouw verdient de wereld, dat kan iedereen zien. Niets ten nadele van onze Bachelor, maar iemand die je zo veel tranen bezorgt, kan je dat niet geven. Thank you, next.

  1. Het moment waar we allemaal op hebben gewacht: zijn Tony en Julia nog samen? Natuurlijk zijn Tony en Julia niet meer samen. Hij kwam naar eigen zeggen op een punt waar hij even in de war raakte en niet meer wist waar hij naar moest luisteren. Jezus. Ik ben er van overtúigd dat alle single mannen van Nederland een groepsapp hebben waarin ze unaniem hebben besloten dat dit het beste excuus is om ineens een Houdini te flikken. Hou op hoor, ze gebruiken er zelfs dezelfde handgebaren bij. Na deze opvoering bij ongeveer 80% van de mannen die de afgelopen vijf jaar dit pand hebben verlaten te mogen aanschouwen, kun je mij niet wijsmaken dat hier niet ergens een tutorial van bestaat. Change my mind.
  1. Noem me een te goedgelovig mens, maar ik kan ergens wel wat compassie opbrengen voor het feit dat onze Bachelor de impact van het programma een beetje heeft onderschat. Aan de andere kant: hoe kun je niet klaar zijn voor een relatie als je letterlijk van de daken schreeuwt dat je als Bachelor officieel de zoektocht naar de liefde opent? Heeft iemand deze man eigenlijk wel verteld aan welk programma hij meedeed of dacht hij dat hij in een soort verknipte editie van Love or Leave zat en zit hij zich stiekem nog steeds af te vragen waarom Monica Geuze er dit seizoen niet bij was? I need answers.
  1. STOP DE PERSEN. Heeft hij nou gewoon zitten friemelen met Maxime? Ik voel me licht verantwoordelijk voor deze ontwikkeling aangezien die twee niet van elkaars bestaan hadden geweten als ik wél mee had gekund. Ik weet even niet of ik me moet verontschuldigen, of dat ze me mogen bedanken voor mijn stralende afwezigheid. Ik laat ‘m voor mijn eigen veiligheid maar even in het midden.
  1. My man is aan het vechten voor zijn leven op die bank. Handen omhoog als je het ook heel pijnlijk vindt om naar deze aflevering van 50 tinten rood te kijken. Ik voorspel het vast: die schiet door z’n deo heen in 3, 2, 1… Potverdorie, dit overtreft de ongemakkelijkheidsfactor van alle cocktailparty’s bij elkaar. Kan iemand me ophalen? Ik vind het niet meer leuk.
  1. Even off topic, want ik kan hier niet meer naar kijken zonder dat er complete derealisatie ontstaat en ik moet het toch even gezegd hebben: Holy smokes, wingman Rick ziet er goed uit. Bachelor materiaal goed, misschien? Ik zie het wel gebeuren. Zo niet: Rick, how you doin’?
  1. Het zit erop! Wat een achtbaan was dit en wat báál ik nog steeds dat ik dit avontuur heb moeten missen. Natuurlijk was er drama, heisa en gedoe, maar ergens had ik er alsnog graag deel van uit willen maken. Wie weet was de boel dan compleet anders gelopen, of misschien hadden mijn medium leuke grapjes en ik wel op het eerste vliegtuig naar huis gezeten, we zullen het nooit weten. Wel heb ik genoten van onze wekelijkse Bachelor Babbels, iets wat ik niet had kunnen doen als ik wel had kunnen gaan. En zoals ik in het begin van het seizoen al zei: alles gebeurt met een reden. Wat die reden is? Als ik erachter ben, zijn jullie de eersten die het horen. Ik sta in ieder geval wagenwijd open voor nieuwe avonturen en mocht iemand ooit verlegen zitten om een nieuwe Bachelorette: ik heb nog wel een drama van een liefdesleven en een jurk die smeekt om gezien te worden in de aanbieding. Just saying.

Over nieuwe avonturen gesproken: jullie vragen je vast af wat er nu met Single in the City gaat gebeuren. Zoals ik een tijdje geleden al aangaf heb ik besloten om mijn liefdesleven niet meer wekelijks online te bespreken. Deels omdat er werkelijk niéts gebeurt, deels omdat ik door al mijn oude verhalen heen ben en het heden me heeft ingehaald. Ik bedoel, ik heb liever niet dat mijn volgende vlam eerst hier moet lezen dat ik hem wel knap vind, maar hij snurkt en stomme grapjes maakt. Stel je voor.

Betekent dit dan het einde van Single in the City? Natuurlijk niet! Ik vind het veel te leuk om jullie te voorzien van leuke verhalen en ik ben nog lang niet klaar om mijn pen neer te leggen. Wel vind ik het tijd om SITC in een nieuw jasje te steken, en dat heeft wat voeten in de aarde. Zoals onze favoriete Bachelor zou zeggen: ik heb even tijd nodig om na te denken. Maar geen zorgen, in tegenstelling tot onze Toon, kom ik wél gewoon terug.

Wil je weten wanneer? Hou de Instagram van @singleinthecitynl in de gaten voor alle updates! Voor nu: duizendmaal dank voor het mee kletsen met de afleveringen, de lieve, leuke berichten die ik iedere week mocht ontvangen, het meeleven met mijn gemiste avontuur en het in de gaten houden van de blogs. Jullie hebben geen idee hoe ontzettend ik dat iedere dag weer waardeer. Tot snel, lieve vriendinnen!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *