Bachelor Babbels #8

Ken je die grap van die meid die had beloofd jullie op de hoogte te houden van alle spannende ontwikkelingen in haar leven? Nou, die waren er dus niet. Miss Single in the City is nog nooit zo single geweest en stiekem vind ik dat wel even lekker. Maar ook weer niet. Maar ook weer wel, snap je? Nee, ik ook niet. Iemand noemde dit laatst een season of peace, en zo voelt het ook echt. Ik ben niet gestrest over iemand die een tijdelijke bijrol aanneemt in mijn leven, of teleurgesteld omdat de bijrol in kwestie zijn belofte niet is nagekomen. Al is dat laatste wel een beetje on me, ik zou ondertussen moeten weten dat het grootste deel van mijn dates gecertificeerd is bij grootspraak.nl: waar de moderne man leert blaffen, maar niet bijten. Waardeloos.

Nee, ik maak me tegenwoordig drukker om het liefdesleven van onze Bachelor, dan om dat van mezelf. En terecht, want volgens mij kan Tony wel wat hulp gebruiken. Komen er vandaag eindelijk wat diepere gesprekken? Krijgt Diva misschien een keer de kans om op een solo date te gaan? Hoe vaak moet ik me dit keer inhouden om de kapper te bellen als ik het waanzinnige haar van Joy zie? We gaan het meemaken. Aflevering 9: let’s go!

  1. Note to my future boyfriend: struisvogels voeren staat niet op mijn bucket list. Dat je het even weet. Ik ben 100% team India in dit scenario: dat beest heeft al genoeg gras, waar is de wijn?
  1. Tony tegen India: “ik heb het gevoel gekregen dat je mij wil overtuigen van hoe tof je bent, dat vind ik onaantrekkelijk.” Rick tegen de andere vrouwen: “jullie hebben nog één kans om de Bachelor er te van overtuigen dat hij jou mee moet nemen op de laatste één op één date.” Haha, ok.
  1. Ik wil niet te snel oordelen over de gespreksonderwerpen van deze dates want ik ken de kracht van editen, maar waarom is het alleen maar belangrijk om te vragen waarom deze vrouwen bij jou passen? Elkaar leren kennen is geen eenrichtingsverkeer toch? Wat heb jij eigenlijk te bieden, Toon? Ik kan niet de enige zijn die hier razend benieuwd naar is, share with the class please.
  1. Oké, ik moet eerlijk zijn. Die jacuzzi date had ik misschien anders aangepakt. Ik bedoel, zo veel vrouwen zijn er niet meer over, nu is de tijd om brutaal te zijn. Jolijn had onze Bachelor mákkelijk kunnen kussen als ze dat had gewild. “Ga je met een blij gevoel naar huis?” Vroeg hij haar. “Ja.” Was haar antwoord. “Waarom?” Zeg iets als: “Omdat ik dan kan zeggen dat we gezoend hebben.” EN DAN GEWOON DOEN. Kom op Jolijn, inkoppertje!
  1. Mag ik éven een staande ovatie voor Sarai haar besluit om wat meer haar eigen haar te gaan dragen? Wat staat dit haar waan-zin-nig. Serving body ook in die jurk, hot damn. Zij moét door, anders word ik boos.
  1. Aan de andere kant lijkt het met Julia in het spel al een gelopen race te zijn. Die twee worden bloednerveus van elkaar. Ik word alleen maar bloednerveus van het feit dat ze bij de grootste waterval ooit aan het picknicken zijn en er nergens plek is om elke 10 minuten onvermijdelijk te moeten plassen. Je moet je ergens zorgen om maken.
  1. Nieuw onderdeel bij Bachelor Borrels: één shot iedere keer als Tony een vraag beantwoordt met een vraag waardoor we nog steeds niet weten of híj eigenlijk wel bij de vrouw in kwestie past. Je kunt me met deze regel aan het eind van het seizoen lam onder de tafel vinden.
  1. De outfits SLAYEN deze rozenceremonie. Die asymmetrische curve hugging jurk van Sarai, Diva haar 2021 meets 1984 look, dat waanzínnige pak van Joy en natuurlijk India, de queen of nude outfits. Dames, waar kan ik dit vinden?! Ik voel me namelijk seriously underdressed.
  1. Confession time: wij werden allemaal een beetje emo bij het afscheid van Diva. Héél erg jammer dit, zij was toch wel degene die iedere week weer voor een beetje comic relief zorgde tussen het kampioenschap vragen ontwijken door.
  1. Oei oei oei, de meiden moeten volgende week door de ballotagecommissie en BFF Carmen komt de boel even flink opschudden. Ik vind hier nu al héél veel van, maar ik zal de aflevering braaf afwachten voordat ik mijn oordeel vel. En even tot tien tellen, dat is ook geen overbodige luxe met deze teaser voor volgende week.

Ik ben volgende week weer bij jullie terug met een gloednieuwe editie van Bachelor Babbels! Tot dan!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *