Bachelor Babbels #4

Kan iemand me vertellen hoe we alweer bij aflevering 5 zijn aangekomen? Time flies wanneer je leven van plottwists en pinot aan elkaar hangt. Ho eens, heb ik nu zomaar ineens de naam van mijn autobiografie uit mijn mouw geschud? Plottwists & pinot: a memoir. Sjonge, ik zou ‘m kopen. Anyway, even centraal, want het gaat natuurlijk even helemaal niet over mij. Vorige week lieten we onze Bachelor namelijk achter met 13 prachtvrouwen, een klein traantje, een pak waar ik nog steeds een mening over aan het vormen ben en het laagste drama-gehalte dat ik ooit in een reality serie heb gezien. Maar, als ik de trailer van vandaag moet geloven dan komt dat stukje bij beetje helemaal goed, want ik zie gestolen dates, extra rozen en ein-de-lijk weer een zoen. Afijn, genoeg om over te roddelen dus. Let’s go:

  1. Ja, hier was ik dus al bang voor. Dat ik in zo’n clubje met sportieve uitblinkers terecht zou komen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind ’t enig zo’n dansles van Femke. Maar hier krijg ik dus echt geen FOMO van. Heel Nederland hoeft niet te weten dat mijn houterige heupjes en ik links en rechts niet van elkaar kunnen onderscheiden. Thank you, next.
  1. Over geen FOMO hebben gesproken. Vissen? Als date? Is er ook een reverse wild rose die je in kunt zetten? Want dat had ik hier absoluut gedaan. Rick vraagt zich ondertussen nog even hardop af of het delen van deze hobby de romantiek zal aanwakkeren, maar ik ben al afgehaakt. Wat denk je zelf, Rick?  Nee, sorry. Tony, ik vind je leuk, maar niet zo leuk. Groetjes.
  1. Lieve mensen, hebben jullie je voorbereid op de volgende ronde van Bachelor Borrels? Femke trapt ‘m af door als 36e te vragen wat Tony nu eigenlijk zoekt in een vrouw. Shots voor iedereen!
  1. Dit is overigens het laatste dat we van Femke zien op de boot. Ik vraag me oprecht af waar ze de rest van de date gebleven is. Zou Jolijn haar voor het gemak maar gewoon over boord hebben gekukeld? Is het erg dat ik dat stiekem een beetje hoop? Mijn drama-batterij moét namelijk echt even opgeladen worden hoor jongens.
  1. Ik kan dit programma niét bijhouden. Die man zit nog op een boot met Jolijn en hopelijk ook met Femke, wil hij ’s avonds alweer op blind date. Veeleisend typ wel, onze bachelor. Wingman Rick regelt het wel even, en laat de vrouwen zelf kiezen wie er mee mag. Zou dit dan voor de nodige wrijving zorgen? Spoiler alert: natuurlijk niet. In alle harmonie wordt besloten dat India mee mag. Gaaaap.
  1. Ondertussen ziet de blind date eruit als een verre van armoedig huwelijksaanzoek. Kaarsen, rozen, een tafel midden in het Amfitheater van Pula en een fucking vioolspeler? Man man man, als zij nu niet verliefd is, eet ik m’n hoed op. Ík word hier zelfs een beetje verliefd van.
  1. Ja, shit. Nu krijg ik toch weer heel sterk het gevoel dat India er wel eens vandoor zou kunnen gaan met het hart van Tony. Zullen we ‘m maar toevoegen aan de Bachelor Borrels spelregels? Gooi je glas naar binnen elke keer als ik weer een andere winnaar voorspel. Succes.
  1. De volgende dag zet Amanda haar wild rose in bij de jachtdate. Lekker bezig Amanda, don’t be a Jordy. Je weet wel, die guy uit Gaby’s seizoen, die een ontelbaar aantal afleveringen pijnlijk lang en compleet verward met een extra roos in zijn zak heeft gelopen. Erg moeilijk om aan te zien vond ik dat.
  1. Wat ik ook altijd erg moeilijk vind om aan te zien zijn de cocktailparty’s. Hartelijk dank aan Sarai voor het omdraaien van de rollen en het laag houden van mijn bloeddruk deze aflevering. Top idee.
  1. Veel heb ik daar trouwens niet over te zeggen. Onze Toon vond het na twee gesprekken wel weer welletjes, en wees twee vrouwen zonder pardon de deur. Uiteraard niet zonder poëtische tekst voor de meiden die wel mochten blijven én een vreselijke walk of shame over die loper voor de afvallers. Het valt me op dat dit alle meiden tot nu toe heel soepel is afgegaan, want in alle eerlijkheid: bij mij zou dit niet helemaal gracieus zijn gegaan. Ongetwijfeld stotterend of een beetje struikelend. Of allebei. We zullen het nooit weten.

Ik moet toegeven: deze aflevering heeft mijn reality hart goed gedaan. Oké, ik mis wat drama, wat stiekeme gemene blikken en een paar spraakmakende opmerkingen, maar ik heb het idee dat het eindelijk een beetje los begint te komen. Helaas zonder Femke en Esther dan. Wat ik héél jammer vind want Femke is een top wijf en ik vind Esther, na haar Instagram ongegeneerd gestalkt te hebben (sorry Esther) echt heel grappig. Maar goed, zoals de enige echte Henny Huisman vroeger wekelijks door mijn woonkamer riep: er kan er maar één de winnaar zijn… Wie dat dan is? Ik denk India. Of Diva. Of toch Maxime. Misschien Julia? We gaan er maar op één manier achter komen lieve vriendinnen. Ik vind het in ieder geval heerlijk dat jullie met mij meekijken en ik zie jullie graag bij de volgende editie van Bachelor Babbels: de achterblijver editie!

De volgende editie kun je hier vinden op vrijdag 23 juli! Zie jullie daar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *