Bachelor Babbels #5

Jaaa, daar is ‘ie dan! Veel te laat, maar niet minder gezellig. Ik probeer deze blog er al vier dagen uit te knallen, maar mijn writers block knalde toch iets harder terug. Dit, én ik ben misschien ook nog herstellende van een veel te gezellige terras avond van een paar dagen geleden, maar laten we het daar niet te lang over hebben. Het belangrijkste is dat ik weer terug ben met mijn blik op alweer de zesde aflevering van De Bachelor, die ik dit keer niet alleen heb gekeken. Dames en heren, ik stel jullie graag voor aan de koningin van het tv-commentaar, the queen of sass: mijn moeder. Ik heb die uitgesproken mening duidelijk niet van een vreemde. Afijn, alle dingen die we dachten bij aflevering zes dus. Gaan we!

  1. Ik wist dat dit moment ging komen. Een sportieve date waarbij er een aantal angsten overwonnen moeten worden. Ziplinen it is. “Ga je over je angst heen stappen voor onze Bachelor?” vraagt Rick zich af. Hm, ik weet niet of je daar nou helemaal de slagingskans van je relatie op moet baseren, maar go off I guess. Mama vraagt op haar beurt of ik me had laten kennen op dit moment, maar ik heb wel vaker op rock bottom gebungeld, mij krijg je niet gek.
  1. Wel hebben we ons kapot gelachen om die helmpjes. Ik wil er niet eens over nadenken hoe debiel mij dat had gestaan. EN DAN ZIT ER OOK NOG EEN GO PRO AAN VAST?! Nee. Gewoon nee. Ik was die avond puur op basis van die beelden direct naar huis gestuurd denk ik. Gekkenwerk.
  1. Rick loodst ons zoals gewoonlijk weer als een speer door de aflevering heen, want ineens is het tijd voor een relaxte date met Julia. Een date waarvoor ze zich niet mocht opdirken van de Bachelor. Maakt niks uit, die meid is bloedknap in alles wat ze aantrekt. Maar you best believe dat ik er nog even een gezellig make-upje op had geknald voor deze date hoor. De Bachelor kan me wat.
  1. Oké, deze date wordt hot & heavy. Ik heb het gevoel dat ik ergens naar zit te kijken waar ik eigenlijk niet naar hoor te kijken. Maar you go Juul! Ik denk dat het tijd is voor een Bachelor Borrels shot want als zij niet wint, dan weet ik het ook niet meer. Maak er maar een dubbele van trouwens, dan spoel ik ondertussen die heftige kus even door om de simpele reden dat ik stik jaloers ben, groetjes.
  1. Dat de rest waarschijnlijk kan inpakken wordt ook in de villa aangevoeld. Wat ga ik héérlijk op deze roddels. “Ja, die meid moet wel eerlijk tegen hem zijn over haar toekomstplannen.” “Ja, dat vind ik ook, anders is het te laat.” Om vervolgens een intense kus van Tony en ‘die meid’ in beeld te brengen. Het interesseert me niet hoe geproduceerd dit is, ik leef hiervoor.
  1. Kunnen we het even hebben over het feit dat Sara nog nul dates heeft gehad? Ik weet niet hoe lang die meiden er op dit moment zitten, maar met het tempo dat meneer Brandsteder ons door de afleveringen heen jaagt, moét er tijd zijn geweest voor een klein drankje met deze meid. Ik geef het nog één aflevering anders ga ik protesteren. #justiceforsara
  1. It’s getting hot in here. Ik heb het eerder gezegd en ik blijf het zeggen: een man die compleet in zijn element met zijn passie bezig is, is HEET. Ik stem voor meer shots van Tony achter de draaitafel.
  1. Het enige wat ik over dit feest wil zeggen is dat ik extreme paniek krijg van het verzoek om een cirkeltje te maken en daar dan één voor één je moves te laten zien. Ik weet niet hoe mijn Saturday Night Fever kunstjes het hier hadden gedaan, en ik wil er ook liever niet over nadenken. Hoogstwaarschijnlijk was ik op dit moment even op zoek gegaan naar de bar. Of naar Rick a.k.a. Vlugge Japie, die er ongetwijfeld voor had gezorgd dat de volgende activiteit zich alweer zou aandienen. Work smart, not hard lieve vriendinnen.
  1. Ja hoor, heb je hem weer. Dit keer om drie dames naar de VIP-tafel te trekken, waar er twee een roos krijgen en één niet. Julia wil ik niet eens meer over praten, dat is gewoon een done deal. Waar ik wel even over wil praten is de stress van Joy, ik snap dit zó goed. Ik begrijp niet hoe die meiden niet überhaupt in een constante staat van paniek lopen.

Chapeau ook voor Amanda, die haar verlies heel kalmpjes wist te verwerken. Ik vind het jammer dat ze eruit is hoor, ik heb haar gezien bij de podcast van Kiki Duren, en natuurlijk bij Rumag en Amanda is een fucking catch. I said what I said. Komt wel goed met die meid.

  1. De rozenceremonie was dus, op Tony’s boevenstreek bij Oriana na, niet heel spannend. Ze hield zich groot, maar ik had ook gehuild. Wat is dit nou weer voor actie? “Ik wilde even kijken of ze echt gevoelens voor mij heeft.” Ehm, ooit aan gedacht om dat misschien gewoon even te vragen? Het is een idee.

Lieve vriendinnen, ik kan dit programma bijna niet meer aan. Wat gebeurt er iedere week toch veel en op de een of andere manier blijf ik mezelf ertussen plakken. Wie weet compleet onterecht en was ik er binnen 0,2 seconden uitgevlogen hoor, dat zullen we helaas nooit weten. Maar het gaat vanzelf. Ook ben ik nog steeds razend benieuwd naar welke vrouw mijn plekje in Casa Rosa heeft gekregen, kan iémand met meer info mij hier even over inlichten? Ik ben je eeuwig dankbaar.

Goed, dit was ‘m weer voor deze week. Ik vlieg op standje Rick Brandsteder richting de gym, want na het zien van al dit vrouwelijk schoon word ik er wederom aan herinnert dat als je een abonnement hebt, het misschien ook handig is als je ‘m gebruikt. Tot de volgende keer!

De volgende Bachelor Babbels vind je hier, volledig op schema op vrijdag 30 juni! Zie je daar!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *