Bachelor Babbels #6

Spanning, sensatie, plottwists. Deze aflevering van De Bachelor belooft het allemaal met zich mee te brengen en ik ben nog nooit ergens zó klaar voor geweest. Gaan we deze keer wat dieper in op de verhalen van de meiden? Hoe intens wordt de cocktailparty en zal Sara eindelijk een date krijgen? Wél is mijn vraag van vorige week beantwoord in de Bachelor podcast van Kiki Duren. Maxime is mijn vervanger en die wetenschap maakt het zó veel leuker om te kijken. Je begrijpt dat ik niet meer kan wachten, dus slinger je tv aan en klets met me mee over alle dingen die in me opkomen tijdens aflevering 7 van De Bachelor.

  1. Rick komt zoals gewoonlijk direct stennis schoppen en vraagt een paar meiden mee voor wéér een actieve date. Rick, you are officially killing me. Hoort dit geen romantisch avontuur te zijn? Kaarsen, wijn, maanlicht, mooie outfits en had ik al wijn gezegd?
  1. Onze Bachelor denkt daar duidelijk anders over. Hij wil kijken of zijn dates bang zijn om vies te worden en noemt het een goede test. Ik blijf het bijzonder vinden waar deze man de slagingskans van zijn toekomstige relatie op baseert, maar wat weet ik nou?
  1. “Ik heb Jolijn achterop omdat ik haar even iets intiemer tegen me aan wil hebben.” Hehe, jij wel ouwe snoeperd.
  1. Zullen we een regel toevoegen aan Bachelor Borrels? Een shot iedere keer als een moment hoger dan 5 scoort op de cringe-meter. De meiden moeten namelijk een slechte eigenschap van zichzelf benoemen en vinden allemaal dat ze zichzelf te vaak wegcijferen voor een ander. De Bachelor lijkt niet helemaal content met die antwoorden. Ik snap het, je kan er ook weinig mee maar jeetje, wat moet je dan zeggen? Hoi, mijn kleren vind je overal behalve in mijn kast, ik kook als een student, als je leven je lief is moet je voor 10 uur ’s ochtends niet eens proberen om tegen me te praten en als je je als een lul gedraagt kom je in mijn blog? Ik weet niet of dat nu per se de weg naar je hart is, Toon. Maar nogmaals, wat weet ik nou?
  1. Zei er iemand shots? Ik weet dat dit helemaal aan mij ligt maar ik trek de één op één dates gewoon niet. Ik heb constant het gevoel alsof ik illegaal naar binnen aan het gluren ben en ik hoef mensen op zich ook niet in 4K te zien tongen. Ligt dat aan mijn eigen solitaire bestaan? Die kans bestaat. Kan Tony daar wat aan doen? Absoluut niet, maar ik wilde er graag even over klagen.

Verder heb ik weinig te zeggen over deze date. Maxime ratelt uit zenuwen een eind in de rondte en dit is het meest herkenbare wat ik tot nu toe heb gezien. Ik heb zelf een keer in blinde date paniek terplekke een heel filmplot zitten verzinnen waar helemaal niks van klopte. Ik wist dat, hij wist dat, maar ik Kon. Niet. Stoppen. Niet mijn meest gevierde moment. Afijn, hier pakt dat iets beter uit. Er wordt hevig gezoend, hij zegt dat hij haar leuk vindt, die roos is binnen, toch?

  1. Thank God, saved by the Brandsteder. De volgende dag is aangebroken en Rick komt Sara en Diva meenemen voor een date in een Escape Room. Ein-de-lijk heeft Sara haar moment en ik heb heel erg moeten lachen om haar beschrijving van haar ideale dates. “Paardrijden… met een wijntje.” “Oh of naar de zonsondergang kijken… met een wijntje.” Brb, even Tinder downloaden om dit in mijn bio te kunnen zetten. #dreamdatesjatoch

Ook wil ik even mijn steun betuigen voor Diva, want ik laat op zulke momenten ook altijd mijn hoofd thuis liggen en had onder druk ook absoluut niet geweten wat 12 x 5 was. Al zie ik nu wel dat er aan het eind van de rit een wijntje op het spel stond… Weet je wat, vergeet alles wat ik heb gezegd; ik was hier het aller-fanatiekst in geweest.

  1. Zucht. Handen omhoog als je ook langzaam een beetje moe wordt van onze Bachelor. Hij vindt Sara te rustig, hij vond Femke te druk. Oprechte vraag voor alle mannen onder ons: weten jullie ooit wat jullie willen of is het maar net hoe de wind waait die dag?
  1. Mag ik EVEN een moment stilte voor het glitterpak van Sarai?! Dat was het. Dat was het punt. Waan-zinnig.
  1. Ik ga keibikkelhard op de pre-rozenceremonie gesprekken met wingman Rick die volgens mij ook geen zak meer begrijpt van de motieven van Tony. You and me both Rick, you and me both. Even ter informatie: er is nog ruimte in de supportgroep.
  1. De plottwist die niemand aan zag komen: Maxime krijgt geen roos. Nadat hij haar als enige op twee één op één dates wilde hebben, haar flink heeft gekust én letterlijk zei dat hij haar leuk vond. Dat hoef je niet te zeggen hè, vriend. Heel stom vind ik dit voor haar.

Kleine side note uit mijn persoonlijke leven: ironisch genoeg ben ik laatst op precies dezelfde manier aan de kant gezet, dus blijkbaar hoef je voor zulke lamme acties niet helemaal naar De Bachelor te vertrekken. Het lijkt wel een kosmische grap. Hoe bizar dat zij in mijn plek is gegaan, en we uiteindelijk gewoon in exact dezelfde situatie belanden. Ik heb daar verder eigenlijk niet veel over te zeggen, it’s just life. Maar Max, bel me. Ik weet dat we ons allebei éven hebben laten afleiden, maar Hot Girl Summer begint verdomme nu. Geen gezeik.

Ergens vind ik het jammer dat Maxime eruit is. Stiekem hoopte ik dat ik niet kon gaan, omdat degene die mij zou vervangen Tony’s grote liefde bleek te zijn. Dat het gewoon zo moest zijn, snap je. Eindstand worden we allebei vanuit onze dode hoek verrast met een belabberd gecommuniceerd lulverhaal waar niemand wat mee kan. Waar is dat nou weer goed voor? Ik ben ervan overtuigd dat het Universum altijd een plan heeft, maar ik begin het idee te krijgen dat iemand zich daarboven niet helemaal aan het script heeft gehouden. Wat het ook is, mijn theorie gaat in ieder geval niet meer op. Jammer.

De volgende editie van Bachelor Babbels vind je hier, op vrijdag 6 augustus!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *